Csővezetékek feltárás nélküli (No-Dig) felújítása

 

Sokszor komoly műszaki feladatot jelent a földbe fektetett közművezetékek megbízható üzemének fenntartása . Ezek a vezetékek „időzített bombaként” ketyegnek alattunk. A váratlan meghibásodások elkerülése érdekében fontos a folyamatos ellenőrzésük, vizsgálatuk és az időnkénti javításuk, felújításuk.

A feltárás nélküli úgynevezett, No-Dig eljárások a földbe fektetett csövek felújításának egy korszerű lehetősége. Ezek a technológiák kevésbé terhelik a környezetet zaj-és por ártalommal, általában költségkímélőbbek, mint a feltárásos felújítások, csőcserék. Ma már a No-Dig eljárások nagy választékát találjuk a piacon. Cégünk e környezetbarát technológiáit kínálja a csővezetéki problémák megoldására. A feladatnak a legjobban megfelelő béléscsövek tervezéséhez az ATV-M 127-2 és az ASTM F 1216-98-ra épülő programokat alkalmazzuk.

A No-Dig eljárások mellett a csővezetékek vizsgálatára, tisztítására és a műtárgyak felújítására is vállalkozunk. Így egy komplex szolgáltatást nyújtunk a csővezetéki problémák megoldásához.